Avess heeft voor Universiteit Utrecht het adviestraject voor de leveranciersselectie gedaan en advies gegeven over de implementatie van het gekozen publicatieplatform.

Universiteit Utrecht

OPDRACHTGEVER
Joris Peelen, medewerker Communicatie & Marketing

VRAAGSTUK
Publishing on demand
“Al enige tijd waren wij op zoek naar de best passende oplossing voor de Universiteit Utrecht op het gebied van publishing on demand. Tijdens deze zoektocht begonnen we in te zien dat we onvoldoende kennis van de markt in huis hadden. Via de bestaande contacten met de Technische Universiteit Eindhoven hoorden we van Avess en de goede ervaringen die de TU/e met ze heeft. Na een prettig gesprek heeft Avess een voorstel gedaan en zijn we de samenwerking aangegaan.”

RESULTAAT
Selectie en implementatie Publicatieplatform
“Avess heeft voor ons het adviestraject voor de leveranciersselectie gedaan en advies gegeven over de implementatie van het gekozen publicatieplatform. Avess toonde zich heel flexibel in hun aanpak en was tegelijkertijd overtuigd van hun toegevoegde waarde voor dit traject. En wat heel belangrijk is in een organisatie als de onze, is dat ze een goed inlevingsvermogen hebben en van daaruit gelijkwaardig en open kunnen communiceren. Het contact met Avess is niet verbroken na het afronden van het project. We houden contact met het oog op kennisdeling en mogelijk een tweede adviestraject met als doel het potentieel van het platform verder uit te nutten.”
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *